Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ, λέγοντας πως έχουν γίνει σοβαρά λάθη. Ακόμα σχολίασε την στάση του Κουμπαράκη ο οποίος ήταν στο VAR.

Ο Άρης διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Φετφατζίδη στην αναμέτρηση του με την ΑΕΚ. Με τον πρώην διεθνή διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη να σχολιάζει τις διαιτητικές αποφάσεις αλλά και την στάση του Στέφανου Κουμπαράκη ο οποίος ήταν στο VAR.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχουμε δύο σοβαρά λάθη. Το πρώτο ότι ο διαιτητής δεν διέκρινε το μαρκάρισμα, αφού είναι καταφανές ότι ο παίκτης της ΑΕΚ βρίσκει το πόδι άτσαλα και βίαια. Ακολουθεί η συζήτηση με το VAR. Το πρωτόκολλο χρήσης του VAR λέει ότι σε δύο περιπτώσεις ο VARίστας στέλνουν τον διαιτητή στην οθόνη. Αν δεν έχει δει τη φάση, ή αν πήρε λάθος απόφαση. Σύμφωνα με τον Κουμπαράκη, δεν συντρέχει κανένας από τους δύο λόγους. Για μένα είναι λάθος. Έπρεπε να τον στείλει στην τηλεόραση. Προφανώς είχε την ίδια άποψη με τον διαιτητή. Αν είχε διαφορετική άποψη ο VARίστας έπρεπε να τον στείλει στην οθόνη. Απορώ τι έβλεπε ο Κουμπαράκης».

Πηγή: Metropolis 95.5