Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει απόψε το βράδυ με τους πρώτους αγώνες της φάσης των 16, με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 22:00 η Λίβερπουλ έχει δύσκολο έργο, εκτός έδρας, καθώς αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης, που ναι μεν έχει τα αγωνιστικά προβλήματά της και αφήνει αρνητική εικόνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», όσον αφορά το  Champions League, δεν έχει γνωρίσει ήττα στους τελευταίους 13 αγώνες τελικής φάσης (8 νίκες, 5 ισοπαλίες).

Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να πάρει έστω και την ισοπαλία στη Μαδρίτη, καθώς δεν θέλει να «ιδρώσει», ενώ μεγάλο αβαντάζ των Άγγλων είναι η εξαιρετική εικόνα στα παιχνίδια τους και το γεγονός ότι… δυσκολεύονται να χάσουν.

Την ίδια ώρα, στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Βεστφαλοί προέρχονται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Άιντραχτ, για το πρωτάθλημα, και την άνετη επικράτηση με 4-0. Είναι ομάδα που σκοράρει αρκετά γκολ, στο Champions League, έχει καλό παθητικό, όπως και η αποψινή αντίπαλός της. Οι Παριζιάνοι βλέπουν σοβαρά τη διοργάνωση, καθώς πέρασαν άνετα από τους ομίλους, με μόλις μία ισοπαλία (με Ρεάλ Μαδρίτης, 2-2), στην μοναδική αναμέτρηση που δέχθηκαν γκολ.

Συνοπτικά:

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ (Cosmote Sport 1)
22:00 Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν (Cosmote Sport 2)