Τα τελευταία 24ωρα για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ιδιαίτερα δύσκολα μετά την απόφαση αποκλεισμού δύο ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι αντιδράσεις των «Πολιτών» έχουν ήδη αρχίσει.

Ο εκνευρισμός στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι παραμένει διάχυτος και μάλιστα, οι άνθρωποι των Πολιτών φέρεται να τα έχουν όχι μόνο με την UEFA, αλλά και με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic» σε ρεπορτάζ της για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μέχρι το CAS, το περιβάλλον του Σεΐχη Αλ Μανσούρ και της καθιστά υπεύθυνους για την τιμωρία της Σίτι τα τρία ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά και ομάδες από την Premier.

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για «την Παρί του Νασέρ Αλ-Κελάιφι, που γλίτωσε δύο φορές στο παρελθόν από ανάλογο αποκλεισμό και ο Καταριανός ιδιοκτήτης αποτελεί μέλος της επιτροπής της Ομοσπονδίας».

Από κει και πέρα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει τις θέσεις που θα στηρίξουν οι δικηγόροι του κλαμπ στην συνεδρίαση του CAS. Το επιχείρημα της προπαρασκευασμένης απόφασης από πλευράς UEFA αποτελεί βασικό τους σημείο, όπως υπογράμμισε και στην ανακοίνωση της η Σίτι μετά την είδηση της τιμωρίας, ενώ η υπεράσπιση θα χρησιμοποιήσει το επιχείρημα της δικαίωσης σε ανάλογη περίπτωση το 2014, που ως εκ τούτου δεν αφήνει περιθώρια για αναιρέσεις.