Ο Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε από την UEFA στο πρώτο ματς των «32» του Europa League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρσεναλ.

Ο Γερμανός ρέφερι είχε επιλεγεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τον Μάιο του 2019. Βοηθοί του θα είναι οι Τόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Αχμίλερ, όπως είχαν οριστεί και στον ελληνικό τελικό. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως είχε προκληθεί σάλος μετά τον αγώνα όταν έγινε γνωστό πως ο Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον βοηθό VAR.

Στο VAR την Πέμπτη θα είναι ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν, που ήταν διαιτητής στο φετινό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 (με δύο πέναλτι σε βάρος των «ερυθρόλευκων») και βοηθός του στο παιχνίδι με την Άρσεναλ θα είναι ο Γιαν Ζάιντελ.

O Τσβάιερ, έχει παρελθόν σε παιχνίδια ελληνικών ομάδων, καθώς το καλοκαίρι του 2017 σφύριξε στο Ολυμπιακός-Ριέκα 2-1 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Καραϊσκάκη», αλλά και το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» την ίδια σεζόν στον όμιλο με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβόνα (3-1).

Έχει μάλιστα διευθύνει και αγώνες του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2014/15 με την Φιορεντίνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην Τούμπα με νικητές τους Iταλούς (1-0), αλλά και στη Χάιφα με τη Μακάμπι μια χρονιά νωρίτερα με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς τέρματα. Επίσης ήταν στο Ελλάδα-Βοσνία 2-1 για τα προκριματικά του Euro 2020 στις 15 Οκτωβρίου του 2019.