Με διάθεση να πικάρει τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε φίλος του Ολυμπιακού, θέλοντας να.. ρίξει λάδι στη φωτιά πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, εισπράττοντας την απάντηση του Γιώργου Σαββίδη.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού βρίσκεται προ των πυλών και όπως φαίνεται το κλίμα έχει αρχίζει να… ζεσταίνεται και στα στρατόπεδα των δύο ομάδων. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσω social media κινείται στους ρυθμούς της αναμέτρησης, δίνοντας καθημερινά το στίγμα της.

Κάτω από μια ανάρτηση του Δικεφάλου φρόντισε να κάνει την εμφάνισή του και ένας φίλος του Ολυμπιακού, ο οποίος απευθύνθηκε στον Γιώργο Σαββίδη, θέλοντας να τον ρωτήσει αν είναι έτοιμος για όσα θα… έρθουν, προεξοφλώντας μέσω απαντήσεων νίκη των «ερυθρόλευκων».

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήκωσε το γάντι, κάνοντας σαφές πως αν η νίκη του Ολυμπιακού είναι «καθαρή», δεν συνιστά πρόβλημα καθώς όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι σαφές πως δεν έχουν καμία πρόθεση να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης, θέλοντας τα πάντα να κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ ήδη ο Γιώργος Σαββίδης έχει στείλει το δικό του μήνυμα και στον κόσμο του Δικεφάλου, συνιστώντας ψυχραιμία και καθαρό μυαλό απέναντι σε τυχόν ερυθρόλευκες προκλήσεις.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: