Ο Πέτρος Κωνσταντινέας έκανε λόγο για πιέσεις που δεχόταν ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΣ της Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα να πιέζει και τον ίδιο, στην κατάθεσή του στη δίκη της «Συμμορίας».

Ο παλαίμαχος διαιτητής συνέχισε την κατάθεσή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, απαντώντας σε ερωτήσεις δικηγόρων. Ο Κωνσταντινέας είχε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα ότι δεχόταν πιέσεις για να κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη (είχε χάσει με 1-0), παιχνίδι που επρόκειτο να σφυρίξει.

Στη σημερινή του κατάθεση ο πρώην βουλευτής σημείωσε ότι ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Άρης Σταθόπουλος που τον πίεζε, ήταν και ο ίδιος… πιεσμένος.

«Είπα ότι δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, είναι σχήμα λόγου. Ο Σταθόπουλος ήταν καταρρακωμένος και πιεσμένος, όταν με κάλεσε να παραιτηθώ, μετά τον αγώνα. Ο ίδιος εκείνη την εποχή, είπε ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα, μετά το παιχνίδι όμως, ήταν διαφορετικός. Ήθελε να με πιέσει, ώστε να κερδίσει η συγκεκριμένη ομάδα, για ποιόν μου τα έλεγε για την Ξάνθη;», ανέφερε.

Δικηγόρος: Για τον Ολυμπιακό σας το έλεγε; Εσείς το λέτε…

Κωνσταντινέας: Εγώ το λέω…

Ήταν η περίοδος που έφευγε ο Πατέρας από τον Παναθηναϊκό και έμπαινε ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω γιατί τον έλεγαν τον Σταθόπουλο, “κοντό Σισέ”, μπορεί να ήταν καλός ντριμπλαδόρος.