Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (19/2 18:15), με φόντο το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σφραγίζεται απόψε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Η Ένωση του Μάσιμο Καρέρα, μετά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο με 1-1 στοχεύει στη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός πλάνων του για το ματς με τα «καναρίνια» τον Μπάρκα προκειμένου να ξεκουραστεί, αλλά και τους Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο που είναι τραυματίες, ενώ στον αντίποδα έπειτα από καιρό στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ολιβέιρα.

Όσον αφορά την ομάδας του Αγρινίου, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να συνεχίσει στο Κύπελλο, με την μάχη της παραμονής να είναι αυτή που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τα «καναρίνια». Ο Μάκης Χάβος με αφορμή και το ντέρμπι ουραγών που ακολουθεί με τον Πανιώνιο, θα αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση, χωρίς τους τραυματίες Λιάβα, Τζανακάκη, τον τιμωρημένο Ντίας, αλλά και τους μακροχρόνιους απόντες Λουσέρο, Αριγίμπι, Παρρά και Γιαννιώτη.

Τετάρτη (19/2)

ΑΕΚ – Παναιτωλικός (18:15, Cosmotesport3HD)