Το Ρέθυμνο τα πηγαίνει περίφημα στην “μάχη” για την παραμονή και ο Χριστόφορος Ραζής έγραψε για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλοι στον σύλλογο και την συνέχεια στην καλή δουλειά.

Αναλυτικά:

Αύριο επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, με την αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σεζόν να ξεκινάει και επίσημα. Αυτό το διάστημα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία προετοιμασία από την αρχή. Να ξεκουραστούμε, να αποφορτιστούμε, αλλά και να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Προερχόμαστε από 2 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ηρακλή και Πανιώνιο, έχοντας κάνει ένα τεράστιο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αποδίδουμε καλά και αυτό έχει φανεί στον μέχρι στιγμής απολογισμό μας, αφού σε 17 ματς μετράμε 8 νίκες.

Βέβαια, δεν εφησυχάζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας από εκεί που την αφήσαμε. Ειδικότερα στο «Μελίνα Μερκούρη». Εκεί, όπου αύριο θα υποδεχθούμε μία πολύ καλή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Το Λαύριο έχει δείξει σοβαρότητα και συνέπεια σε όλα τα ματς, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει 9 ροζ φύλλα αγώνα και να έχει βάλει πλώρη για τα πλέι οφ. Για αυτόν τον λόγο εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε πιστά το πλάνο των προπονητών.

Αν το πράξουμε, τότε είμαι σίγουρος πως θα πανηγυρίσουμε την 9η σερί επιτυχία μας στην έδρα μας. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για μας και τον στόχο που έχουμε βάλει, με τη νίκη να είναι απαραίτητη για να μην… κάνει ξανά την εμφάνιση του ο παράγοντας άγχος στη συνέχεια.

Υ.Γ. Σχετικά με την Εθνική Κύπρου και το χθεσινό απογοητευτικό αποτέλεσμα, όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου, μας στενοχωρεί πολύ αλλά δε «λυγίζουμε». Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε καλύτεροι και θα «παλέψουμε» για το καλύτερο δυνατό στο Κυριακάτικο ματς.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας.