Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε το πρώτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ ως πατέρας και τόνισε πως οι φωτογραφίες του γιου του, που είδε πριν το ματς, έκαναν το έργο του ευκολότερο.

Μετά το παιχνίδι με τους Πίστονς και την άνετη νίκη των Μπακς, ο «Greek Freak» δήλωσε: «Είναι υπέροχο συναίσθημα. Δεν το σκεφτόμουν μπαίνοντας στο παρκέ. Μετά το ματς, είμαι ξανά πατέρας. Είναι πολύ μικρός ακόμη. Η γυναίκα μου και η μητέρα μου τον έβαλαν μπροστά στην τηλεόραση για να με δει, αλλά δεν νομίζω πως καταλαβαίνει. Το ότι είδα κάποιες φωτογραφίες του πριν μπω στο παρκέ ήταν πολύ ωραίο και έκανε τη δουλειά μου πιο εύκολη. Θέλω να μπαίνω στο παρκέ, να κερδίζω και μετά να είμαι ξανά μπαμπάς, να πηγαίνω να βλέπω το παιδί μου».

Σχετικά με το παιχνίδι, τόνισε:«Προσπαθώ να βρίσκομαι στη σωστή θέση. Δεν βλέπω τι μου δίνει η άμυνα, αλλά προσπαθώ να παίρνω θέση και να φτάνω εκεί που θέλω. Κάποιες φορές πάω αριστέρα-κάποιες δεξιά. Διαβάζω τις καταστάσεις.

«Κάναμε μια καλή επανεμφάνιση μετά το All Star Break. Είναι πολύ καλό που ήμασταν μπροστά με 30 στο ημίχρονο και τελειώσουμε με +20. Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε σταματήσει. Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα».