Στον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λιγκ θα παρουσιαστεί στις 12.00 η Ξάνθη για την μετοχική της σύνθεση έπειτα από την εισήγηση της Ε.Ε.Α. για υποβιβασμό.

Η ώρα της Ξάνθης στον αθλητικό δικαστή έφτασε για την αλλαγή της μετοχικής της σύνθεσης, που έγινε χωρίς την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Πρωτοδίκης Χριστόφορος Μάρκου, έχει καλέσει την ακριτική ομάδα, μετά την αναβολή που πήρε τη Δευτέρα 17/2, έπειτα από την εισήγηση σοκ της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για ανάκληση του πιστοποιητικού της που ισοδυναμεί με υποβιβασμό!

Οι νομικοί της Ξάνθης είχαν ζητήσει αναβολή επειδή δεν είχαν στη διάθεση τους όλα στοιχεία του φακέλου από την ΕΕΑ ενώ δήλωσαν ότι έχουν προσφύγει στο διοικητικό Εφετείο για μη νόμιμη σύνθεση της Επιτροπής και κατά του κύρους της απόφασης. Εφόσον παρουσιάσουν προσωρινή διαταγή, η υπόθεση, θα πάρει νέα αναβολή. Σε διαφορετική περίπτωση η εκδίκαση θα γίνει κανονικά.

Η ΑΕΛ είχε ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση ζητώντας τον υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας.

Η υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, έχει διαχωριστεί και θα εξεταστεί τη Δευτέρα 24/2 στις 12.00