Τις πρώτες σκέψεις του φανέρωσε ο Μάσιμο Καρέρα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ την Κυριακή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ (19:30).

Οι απουσίες των τιμωρημένων Βράνιες και Σβάρνα, αλλά και του ακόμη τραυματία Τσιγκρίνσκι στην άμυνα, καθιστούν μονόδρομο την είσοδο του Ζίγκα Λάτσι στο βασικό σχήμα. Ο 17χρονος Σλοβένος δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις και αναμένεται να αποτελέσει το δίδυμο στα στόπερ με τον Μάριο Οικονόμου.

Ο Ιταλός τεχνικός της «Ένωσης» αναμένεται να θωρακίσει την ομάδα του χρησιμοποιώντας μια τριάδα που θα μειώσει την πίεση στην ελλιπή οπισθοφυλακή του. Χθες δοκίμασε τους Σιμόες, Σιμάνσκι και Κρίστισιτς, ενώ στην επίθεση δοκίμασε σχήμα με τους Μάνταλο, Λιβάγια και Ολιβέιρα έχοντας τον Αραούχο εκτός.

Αλλαγή, αναγκαστική, θα υπάρξει και στο τέρμα μετά το πρόβλημα της σκωληκοειδίτιδας που έστειλε τον Βασίλη Μπάρκα στο χειρουργείο και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Τη θέση του θα πάρει ο Παναγιώτης Τσιντώτας που έχει κάνει καλές εμφανίσεις στο Κύπελλο.