Στις ήδη γνωστές απουσίες των Σλαφτσάκη, Φλιώνη, Βουλγαρόπουλου και Μπράουν προστέθηκε και αυτή του Τζέιλεν Μόρις, με τον Αμερικανό παίκτη να μην συμμετέχει στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας οικονομικών οφειλών.

Χωρίς τους τραυματίες Δημήτρη Φλιώνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη και Στράτο Βουλγαρόπουλο οι οποίοι εξακολουθούν να προπονούνται μόνοι τους, συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη, με την κατάσταση τους να επανεκτιμάτε από βδομάδα. Απόντες είναι φυσικά και οι διεθνείς, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Παράλληλα ο Κεν Μπράουν παραμένει εκτός ομάδας και περιμένει την απόφαση των ανθρώπων του Άρη, μετά την απολογία του την περασμένη Πέμπτη, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η απουσία του Τζελέιν Μόρις ήρθε να προστεθεί στα παραπάνω προβλήματα για τους «κιτρινόμαυρους», με τον αμερικανό γκαρντ – φόργουορντ να μην προπονείται εδώ και λίγες μέρες καθώς υπάρχουν οικονομικές οφειλές της ΚΑΕ απέναντί του, παρότι του δώθηκε σημαντικό μέρος των χρημάτων που έχει να λαμβάνει την περασμένη εβδομάδα, όταν και πληρώθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα των «κίτρινων» συμπεριελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη και σουτ.

Οι παίκτες του Άρη θα έχουν αύριο (23/02) ρεπό προκειμένου να πάρουν τις απαιτούμενες… ανάσες και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (24/02).