Όπως φαίνεται και από τα ριπλέι που έδωσε η NOVΑ, σωστά δόθηκε επανάληψη στην εκτέλεση πέναλτι του Παναθηναϊκού από τον Μακέντα, καθώς ο Παπαδόπουλος είχε κάνει παράβαση.

Πιο συγκεκριμένα, στο 47΄ η ομάδα του Γιώργου Δώνη κέρδισε πέναλτι «μέσω» VAR, με τον Μακέντα ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Ο Ιταλός επιθετικός του ΠΑΟ εκτέλεσε πολύ άσχημα, ο Νίκος Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα, όμως ο διαιτητής Μανούχος σωστά υπέδειξε να επαναληφθεί η εκτέλεση.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, ο τερματοφύλακας του Αστέρα όχι απλά δεν πατάει την γραμμή την ώρα της εκτέλεσης, αλλά είναι… μισό μέτρο μπροστά από αυτήν. Επομένως, με βάση τον κανονισμό, ο ρέφερι του αγώνα ορθώς είπε στον Μακέντα να στήσει εκ νέου την μπάλα στην άσπρη βούλα. 

Τη δεύτερη φορά ο Μακέντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το Τριφύλλι μπήκε μπροστά στο σκορ, όμως το περίεργο είναι πως ο Παπαδόπουλος και πάλι ήταν πολύ μπροστά από την γραμμή. Αυτό σημαίνει πως αν ο παίκτης του ΠΑΟ δεν ευστοχούσε, θα υπήρχε νέα επανάληψη!