Τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ δεν έχουν… τελειωμό φέτος, με τον Κώστα Μέξα να δίνει αναγκαστικά διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά από τους τραυματισμούς των Μπράουν και Σχίζα, λόγω… λειψανδρίας!

Με τέσσερις επαγγελματίες παίκτες απέμεινε ο ΠΑΟΚ μετά και τους τραυματισμούς των Μπόμπι Μπράουν και Σταύρου Σχίζα στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τη Λάρισα, γεγονός που ανάγκασε τον προπονητή του Δικεφάλου, Κώστα Μέξα, να δώσει ρεπό στην ομάδα το Σάββατο και την Κυριακή.

Συγκεκριμένα από τους «ασπρόμαυρους» απουσιάζουν οι τρεις διεθνείς Βαγγέλης Μαργαρίτης, Εμ Τζέι Ρετ και Άαρον Μπεστ αλλά και ο Ζήσης Σαρικόπουλος που έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και ακολουθεί θεραπεία εδώ και μέρες.

Όσον αφορά τους Μπόμπι Μπράουν και Σταύρο Σχίζα, που τραυματίστηκαν στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Λάρισα, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, με την κατάστασή τους να προκαλεί ανησυχία.

Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει διάστρεμμα στο δεξί πόδι και ξεκίνησε ήδη εντατική θεραπεία, ενώ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τη Δευτέρα, για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο 30χρονος Έλληνας από την άλλη, έχει κάκωση άκρου αριστερού ποδός και ακολουθεί και αυτός θεραπεία.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την πολύ σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου (29/2, 15:30).