Στοπ στο αήττητο σερί του Ιωνικού έβαλε ο Διαγόρας, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 εντός έδρας της ομάδας της Νίκαιας σε αγώνα για την 21η αγωνιστική της Football League.

Επιστροφή στις νίκες για τον Διαγόρα και δη εντός έδρας, με τους Ροδίτες να πανηγυρίζουν το τέταρτο τους τρίποντο σε αυτή. Σ΄ότι έχει να κάνει με το ματς και οι δύο ομάδες μπήκαν δραστήρια στο ματς , με συνέπεια να έχουν από μία καλή φάση.

Οι γηπεδούχοι στο 6΄ με τον Μπουρλάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 10΄ με το ανάποδο ψαλίδι του Στέλιου Κρητικού ωστόσο αμφότερες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το πέρας της ώρας ο Διαγόρας ήταν αυτός, ο οποίος ήταν ναι μεν πιο απειλητικός από την ομάδα της Νίκαιας, χωρίς όμως να έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Κουρεπίνη.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με το στείρο 0-0 να μένει ως έχει… Στην επανάληψη ο «γηραιός» ενέτεινε την πίεση του και στο 61΄ κατάφερε τελικά να προηγηθεί στο σκορ, με σουτ του Πατσαρούχα από μακρινή απόσταση. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Ιωνικός πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση.

Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 85΄, το σουτ όμως του Παπουτσογιαννόπουλου πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Τσέλιου. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξέλιξη η οποία ήταν υπέρ των Δωδεκανήσιων, οι οποίοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα.