Τη στήριξη του κοινού της Μασσαλίας ζήτησε και στο… Davis Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην on court συνέντευξή του μετά τον ημιτελικό με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

«Προσπάθησα να μείνω στο παιχνίδι όσο μπορούσα περισσότερο, να παίξω κάθε πόντο ξεχωριστά και δεν ήξερα τι να περιμένω από τον σημερινό μου αντίπαλο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά από τους υπόλοιπους αγώνες μου», είπε αρχικά για την αναμέτρηση με τον Μπούμπλικ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. «Είμαι χαρούμενος που βρήκα μια ισορροπία όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν. Είχα πολύ καλή συμπεριφορά στο γήπεδο και έλαβα μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους».

Στη συνέχεια «υποκλίθηκε» στους φιλάθλους. «Ο κόσμος, ο κάθε φίλαθλος που είναι εδώ, παιδιά καταλαβαίνετε το τένις και αυτό είναι θαυμάσιο. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σας δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και να σας παρέχω ποιοτικό τένις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν σας πειράζει, θα ήθελα να έρθετε και στο Davis Cup, θα ήταν εκπληκτικό να σας έχουμε μαζί μας (σ.σ. η Ελλάδα παίζει στις Φιλιππίνες στις 6-7 Μαρτίου)».

Και κατέληξε μιλώντας για τη φιλοξενία στη Μασσαλία. «Γίνεται όλο και καλύτερη.Το εκτιμώ πολύ αυτό, όλη την αγάπη που παίρνω εδώ. Αύριο θα είναι μια συναρπαστική μέρα, πρέπει να προετοιμαστώ και ανυπομονώ να δείξω έναν ακόμα καλύτερο Στέφανο».