Εμφανώς απογοητευμένος ο προπονητής του Πανιωνίου, λίγο μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναιτωλικό έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως οι παίκτες του και ο ίδιος έκαναν ότι μπορούσαν.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ: 

«Ήρθαμε εδώ μ΄ ένα συγκεκριμένο πλάνο και θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους για τί  τηρήθηκε. Κάναμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός πήρε το ματς γιατί έχει καλύτερους παίκτες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Συγχαρητήρια στον κύριο Μιχαηλίδη»Για το αν θα μείνει στον πάγκο: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να προετοιμάσω την ομάδα».

Ενώ λίγο αργότερα στην συνέντευξη τύπου ανέφερε:

«Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Στα μέσα της εβδομάδας η διοίκηση μου έδωσε την ευκαιρία να προετοιμάσω την ομάδα. Ευχαριστώ τα παιδιά που τήρησαν το πλάνο μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα των παικτών του Παναιτωλικού και θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Χάβο και τον κ. Μιχαηλίδη για τη δουλειά που κάνουν», είπε αρχικά ο κόουτς των «κυανέρυθρων».

Και ρωτήθηκε μετά αν η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. «Είμαι νέος προπονητής και δεν μπορώ να σας το απαντήσω αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προπόνηση της επόμενης ημέρας και όσο δύσκολο και αν είναι το έργο μας θα το παλέψουμε».