Την τρίτη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που επικράτησε με 2-0 της Άουγκσμπουργκ και έπιασε την Γκλάντμπαχ στην τέταρτη θέση της Bundesliga.

Οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν στο 25’, με τον Χάβερτς να βρίσκει ωραία στον χώρο τον Ντιαμπί και τον Γάλλο εξτρέμ να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο σερί ματς, με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Κούμπεκ, που δεν μπορούσε να αντιδράσει!

Ενώ στην επανάληψη, ο Αμίρι εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι πέντε παίκτες των φιλοξενούμενων τον… κοιτούσαν, σούταρε από τα 20 μέτρα και με το πρώτο του φετινό τέρμα στη Bundesliga, πέτυχε το 2-0 για την Μπάγερ στο 59ο λεπτό…

Μετά το 70’ η Άουγκσμπουργκ ανέβηκε κάπως, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι, με την ομάδα της Βαυαρίας να μένει έτσι χωρίς «τρίποντο» για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με την τέταρτη Γκλάντμπαχ, αλλά με αγώνα παραπάνω, ενώ αύξησαν τη διαφορά τους από την έκτη Σάλκε στους επτά πόντους.