Στις μέρες που ακολουθούν αναμένεται να γίνει προσπάθεια για να ξεπεραστεί η κρίση μετά τα όσα ανέφερε δημόσια ο Γιώργος Δώνης.

Μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις που έκανε ο Γιώργος Δώνης την Πέμπτη περί παρεμβάσεων στο έργο του το κλίμα δεν είναι το ιδεατό στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές έχουν δείξει διάθεση να εκτονωθεί η κρίση, καθώς η μεν ΠΑΕ απέφυγε να ρίξει λάδι στη φωτιά, ο δε προπονητής δεν θέλησε να κάνει κάποιο νέο σχόλιο μετά το χθεσινό 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι το ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ (1/3) προσφέρονται για να αποκατασταθεί όσο γίνεται η τάξη στον οργανισμό του «τριφυλλιού». Είναι πιθανό το αμέσως προσεχές διάστημα να υπάρχουν επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για να μην υπάρχει καμία «σκιά» στη συνεργασία τους.

Άγνωστο είναι αν θα υπάρξει απευθείας επικοινωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιώργο Δώνη, ενώ ήδη λέγεται πως πρωτοβουλία για την ομαλοποίηση της κατάστασης μπορεί να πάρει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα.

Το βέβαιο είναι πως ουδείς θέλει να υπάρχουν σύννεφα στη συνεργασία καθώς η ομάδα οδηγείται στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν για τα playoffs. Και παρότι δεν υπάρχει κάποιος μεγάλος στόχος προς επίτευξη στον ορίζοντα, όλοι δείχνουν διάθεση να ολοκληρωθεί ομαλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν.