Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, Βόλος και ΑΕΛ δεν φάνηκε να είχαν και μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο, με το τελικό 0-0 να έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο.

Στο άτυπο… ντέρμπι της Θεσσαλίας ο Βόλος και η ΑΕΛ έμειναν στο ισόπαλο 0-0, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Πριν ακόμα την πρώτη σέντρα, οι δύο ομάδες δεν είχαν ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό διότι αμφότερες είχαν χάσει τις ελπίδες τους για ένα εισιτήριο για την εξάδα, ενώ από την άλλη διατηρούσαν απόσταση ασφαλείας από τον Παναιτωλικό.

Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Γρηγορίου πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πιέζοντας ψηλά έτσι ώστε να αναγκάσουν τους αντιπάλους τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία και μετά τη συμπλήρωση του εικοσάλεπτου, οι παίκτες του Βόλου ισορρόπησαν. Το ματς είχε ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να έχει και αξιόλογες φάσεις και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50’, οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς άλλαξαν. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έβγαλε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μάρκοβιτς για επικίνδυνη προβολή πάνω στον Κάσες και έτσι η ΑΕΛ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν και μάλιστα στην κόντρα έψαξαν τις δικές τους καλές στιγμές χωρίς όμως επιτυχία. Ο Βόλος ουσιαστικά… έκανε αισθητή την παρουσία του στο ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο με δύο καλές στιγμές με τους Βιγιάρες και Τόρες να μην μπορούν να σκοράρουν. Έτσι, το 0-0 έμεινε ως και το τελευταίο σφύριγμα του Διαμαντόπουλου και πλέον οι δύο ομάδες θα τα… ξαναπούν στα πλέι άουτ.