Τσάβι Ρόκα και Γιώργος Δώνης είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση την Δευτέρα, σε πολύ καλό κλίμα μάλιστα, στο πλαίσιο εξεύρεσης λύσης για την κρίση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Το πρόσφατο ταξίδι του Τσάβι Ρόκα στο εξωτερικό και το ματς στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα, άφησαν πίσω χρονικά τη συνάντηση του Καταλανού τεχνικού διευθυντή με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Γιώργο Δώνη.

Ο Τσάβι Ρόκα πήρε την πρωτοβουλία και συνομίλησε με τον Δώνη για την υφιστάμενη κρίση με τη διοίκηση του συλλόγου και η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το ζήτημα της μεταγραφής του Φραν Βέλεθ, για το οποίο συμφωνήθηκε ότι έπρεπε να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία ανάμεσά τους από τη στιγμή που αμφότεροι συμφωνούν για την αξία του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Ο Δώνης δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Τσάβι Ρόκα, ούτε ο Καταλανός με τον Δώνη, η σχέση τους παραμένει σε καλό επίπεδο, ενώ η γενικότερη συνεργασία τους στο μεταγραφικό σκέλος, τουλάχιστον τον περασμένο Γενάρη, υπήρξε ικανοποιητική.