Μπόμπι Μπράουν και Ζήσης Σαρικόπουλος αποτελούν τα δύο ερωτηματικά του Κώστα Μέξα, για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική δράση, κόντρα στον Ήφαιστο στη Λήμνο (29/2, 15:30).

Ο Αμερικανός γκαρντ, συνέχισε και σήμερα τη θεραπεία του, για το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη Κυριακή και το φιλικό κόντρα στη Λάρισα. Η συμμετοχή του, για τον αγώνα του Σαββάτου, παραμένει αμφίβολη και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ξεκαθαρίσει…

Ο Σαρικόπουλος από την πλευρά του, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε ένα κομμάτι της προπόνησης και παράλληλα, συνέχισε τη θεραπεία για την κάκωση που έχει στο γόνατο. Ο έμπειρος σέντερ, όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα, θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μέξα, το Σάββατο.

Όσον αφορά τους διεθνείς του ΠΑΟΚ (Μαργαρίτης, Μπεστ, Ρετ), ο αρχηγός επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία ενόψει Ηφαίστου, ενώ Μπεστ και Ρετ, αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη και εκτός απρόοπτου, την Πέμπτη θα προπονηθούν με την ομάδα.