Πρόταση παραμονής στο σύλλογο την επόμενη διετία-τριετία κι όχι απλώς μία προσφορά… για τα μάτια του κόσμου και για να καταλαγιάσει ο ντόρος, κατέθεσε το πρωί της Τρίτης ο Τσάβι Ρόκα στον Χρήστο Δώνη όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, που τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής πρότεινε στον Έλληνα μέσο νέο συμβόλαιο με απολαβές 200 χιλ. ευρώ το χρόνο από τις 180 χιλ. ευρώ που λαμβάνει. Μαζί με τα μπόνους, η αύξηση μπορεί να φτάσει στο 30%.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής πρόσφερε στον 25χρονο μέσο του τριφυλλιού νέο συμβόλαιο με ελαφρώς αυξημένες απολαβές σε σχέση με το ήδη υπάρχον, ήτοι από τις 180 χιλ. ευρώ που λαμβάνει στις 200 χιλ. ευρώ για τα πρώτα δύο χρόνια.

Στην προσφορά που έγινε στον Χρήστο Δώνη προβλέπεται να υπάρχουν και μπόνους που εάν τα πιάσει η αύξηση μπορεί να φτάσει το 30%.

Ο Δώνης δεν εμφανίστηκε αρνητικός, άκουσε με προσοχή την πρόταση του συλλόγου και ζήτησε χρόνο για να αξιολογήσει τα δεδομένα πριν δώσει την απάντησή του, ενώ από τον Παναθηναϊκό εκτιμήθηκε θετικά το γεγονός ότι πήγε μόνος του -δίχως ατζέντη- στη συνάντηση με τον Τσάβι Ρόκα.