Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε πώς θα πρέπει ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί στην έδρα της Μακάμπι (27/2, 21.05) ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πλάνο του πρώην προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ, ο «Πριντ» μίλησε στην κάμερα της NOVA κι αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός πως μειώθηκαν τα προβλήματα: «Τα προβλήματα όντως είναι λιγότερα, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν. Ο Μιλουτίνοφ δεν είναι μαζί μας, ο Ρούμπιτ δεν ξέρουμε αν θα είναι σε θέση να παίξει, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να μπούμε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται σε μια δύσκολη, παραδοσιακά, ομάδα. Για να καταφέρουμε να την κερδίσουμε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι μπορούμε, ίσως και για 40 λεπτά. Το ελπίζουμε».

Σχετικά με την παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου και το πώς μπορεί ο Ολυμπιακός να χαλάσει τα σχέδια του πρώην προπονητή του, απάντησε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι στον κόουτς αρέσει πολύ να επικεντρώνεται στην άμυνα, θέλει να κάνει τη ζωή της αντίπαλης ομάδας πιο δυσκολη, να προσπαθεί εκείνος να τρέχει στον αιφνιδιασμό, να βάζει εύκολα καλάθια και να βρίσκει ενέργεια μέσω της άμυνας.

Αντίστοιχα και εμείς θα πρέπει να το προετοιμάσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε τέτοια πράγματα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό και να καταφέρουμε και εμείς να παίξουμε καλή άμυνα γιατί η Μακάμπι είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο».

Για τη δυσκολία να αγωνίζεσαι στην έδρα της Μακάμπι, είπε: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι αυτό θα μας δώσει συγκέντρωση και κίνητρο, παρά ψυχολογία στην άλλη ομάδα».