Η κανονική περίοδος της Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή με την 26η αγωνιστική, όπου και θα κριθεί ποια θα είναι η έκτη ομάδα που θα πλαισιώσει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη στα playoffs.

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν την προνομιούχο θέση, με τον ΟΦΗ να κρατά την τύχη αποκλειστικά στα δικά του χέρια, καθώς με νίκη στο «Γεντί Κουλέ» επί της αδιάφορης Λαμίας εξασφαλίζει το εισιτήριο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης των 30 βαθμών στηρίζεται στη Λαμία αρχικά, ενώ του αρκεί να κάνει καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΟΦΗ στη Λάρισα. Δηλαδή αν χάσει ο ΟΦΗ, να φέρει τουλάχιστον ισοπαλία ή αν φέρει ισοπαλία ο ΟΦΗ να νικήσει. Βέβαια η ισοπαλία για τον Αστέρα έχει την προϋπόθεση να μη νικήσει κάποια από τις ομάδες του Ατρομήτου ή της Ξάνθης.

Οι δύο αυτές ομάδες θέλουν μόνο νίκη και απώλειες ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, στηρίζονται δηλαδή και στη Λαμία και στην ΑΕΛ.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις διπλών ισοβαθμιών, αλλά και τριπλής, ωστόσο η τελευταία προϋποθέτει νίκες του Ατρόμητου επί του Άρη και της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ.

Οι ομάδες που διεκδικούν την έκτη θέση:
ΟΦΗ 31 βαθμοί
Τελευταίο ματς: ΟΦΗ – Λαμία
Αστέρας Τρίπολης 30 βαθμοί
Τελευταίο ματς: ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος 29 βαθμοί
Τελευταίο ματς: Άρης – Ατρόμητος
Ξάνθη 29 βαθμοί
Τελευταίο ματς: Ξάνθη – ΠΑΟΚ