Η δράση στην Basket League ξεκινά ξανά και ο Πανιώνιος ενημέρωσε τους οπαδούς του για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Ξεκίνησε (25/2) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – AEK”, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Βasket League.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά από διακοπή τεσσάρων εβδομάδων, έχοντας μπροστά της (29/2, 15.30) έναν δύσκολο εντός έδρας αγώνα, καθώς θα φιλοξενήσει την κυπελλούχο Ελλάδας και δεύτερη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, ΑΕΚ στο Κ.Γ. “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου…

Οι τιμές των εισιτηρίων:

EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ

BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5  Ευρώ

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – AEK” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html?idProduct=2109389” και παράλληλα:

Καθημερινά και μέχρι και την Παρασκευή (28/2), κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tο Σάββατο (29/2) από τις 13:30 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.