Ο Κώστας Μέξας είδε τον Μπόμπι Μπράουν να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να βγάζει μέρος της προπόνησης καθώς ταλαιπωρείται και τον Εμ Τζέι Ρετ να βγάζει, επίσης, την προπόνηση. Μερίδα οργανωμένων του ΠΑΟΚ βρέθηκε στη προπόνηση και εμψύχωσε τους πάντες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μέλη της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων, βρέθηκαν στο «PAOK Sports Arena» σήμερα και μίλησαν για λίγο στους παίκτες του, ενόψει της συνέχειας, λέγοντας τους, μεταξύ άλλων: «Δώστε τα όλα και μη φοβάστε τίποτα, εμείς είμαστε εδώ».

Με τον τρόπο αυτόν, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλησαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα, τόσο για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου όσο και για την τελική ευθεία της σεζόν, στην οποία ο ΠΑΟΚ παίζει τη… ζωή του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπόμπι Μπράουν επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που επέστρεψε από την Εθνική με ένα πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε θεραπεία, ενώ ο Εμ Τζέι Ρετ, που επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, από τις διεθνείς του υποχρεώσεις, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.