Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βόννη (04/03, 21:30) για τη φάση των “16” του Basketball Champions League πλησιάζει και το ΟΑΚΑ αναμένεται να δώσει ώθηση για μια μεγάλη νίκη.

Έτοιμη να επιστρέψει σε ρυθμούς BCL είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση κληρώθηκε με την Βόννη στη φάση των 16 της διοργάνωσης και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο μεγάλος στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η πρόκριση στο Final Four, έπειτα από την περσινή απουσία από το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει, σε πρώτη φάση, να ξεπεραστεί το εμπόδιο της γερμανικής ομάδας, η οποία είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη μακριά από την έδρα της.

Στο πλαίσιο αυτό στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου. Από το απόγευμα της Πέμπτης τα εισιτήρια έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου, με τιμή εκκίνησης να έχουν οριστεί τα 5 ευρώ. Κινητικότητα υπάρχει από πλευράς κόσμου, καθώς περίπου 3.000 έχουν κλείσει ήδη θέση στις εξέδρες του κλειστού.

Η κίνηση όμως αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες και ειδικά λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα. Την Τετάρτη (04/03) άλλωστε η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη (18:30) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο και στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να δώσει ώθηση στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.