Ο Πλατανιάς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 2-0 στην Κέρκυρα της τοπικής ομάδας σε αγώνα για την 19η αγωνιστική της Super League 2.

Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων δίχως νίκη έβαλε ο Πλατανιάς, ο οποίος πανηγύρισε στην Κέρκυρα το τρίτο του τρίποντο μακριά από τα Χανιά. Σ΄ότι έχει να κάνει με το ματς, η ομάδα του Γιάννη Τάτση μπήκε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό, καθώς μόλις στο 10΄ άνοιξε το σκορ τέρμα με κεφαλιά του Φούφλια.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Επτανήσιοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 35΄, το σουτ όμως του Λεπενιώτη αντί για τα δίχτυα του Πενταράκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του. Στο 37΄ ο Λεπενιώτης σκόραρε για την Κέρκυρα, το γκολ του όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από το σημείο εκείνο και μετά παρά την όποια πίεση της Κέρκυρας, προκειμένου να φτάσει στο 1-1, το υπάρχον σκορ διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β΄ μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ η ομάδα των Χανίων κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της, χάρη σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Κωστίκου. Στο 60΄ οι Φαίακες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λεπενιώτη, για να κάνουν το 1-2. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Πλατανιάς είχε δύο ευκαιρίες με τους Τσαμούρη και Λουκίνα για το 0-3, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει…