Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ντέρμπι της Euroleague με τον Παναθηναϊκό (3/3, 21.00) και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει μόνο με τη φωνή και να μην απαντήσει σε προκλήσεις.

Η ώρα για το τζάμπολ στο μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ πλησιάζει και οι Πειραιώτες έκαναν κάλεσμα στον κόσμο τους να στηρίξουν αποκλειστικά με τη φωνή τους. Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κόσμος της ομάδας γνωρίζει πως δεν πρέπει να απαντά σε προκλήσεις.

Αναλυτικά:

Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στην αυριανή (03/03, 21.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με τη δύναμη της φωνής τους και ΜΟΝΟ, δημιουργώντας τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα που κάνει το ΣΕΦ μια από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη!

Καθιστούμε σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και ξέρουν ότι δεν πρέπει να απαντούν στις προκλήσεις. Με τη φωνή τους θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη. Όλοι μαζί.