Αναμφίβολα η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτουν οι εμφανίσεις των Πειραιωτών αλλά και οι αριθμοί.

Μια ονειρεμένη κανονική περίοδο στην Super League είχε ο Ολυμπιακός. Όχι απλώς την ολοκλήρωσε με την πρώτη θέση και διαφορά επτά βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, αλλά ταυτόχρονα έπιασε κορυφή στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την καλύτερη επίθεση με 53 γκολ (ακολούθησε ο ΠΑΟΚ με 50 και η ΑΕΚ με 42), αλλά και μακράν την καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις 9 τερμάτων (η δεύτερη ΑΕΚ είχε 22, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είχαν από 23). Φυσικά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε και το καλύτερο goal average με +44, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με +27 και την ΑΕΚ τρίτη με +20.

Οι πρωτιές δεν σταματούν όμως εκεί… Ο Ολυμπιακός είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα με 355 (311 ο ΠΑΟΚ, 310 η ΑΕΚ), αλλά και τον δεύτερο μεγαλύτερο συντελεστή γκολ ανά τελικές προσπάθειες με 0,1493 (ο ΠΑΟΚ είχε 0,1608). Είχε όμως και τα περισσότερα δοκάρια με 13 (11 ο ΠΑΟΚ και από 10 οι ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ).