Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως στο τέλος πήρε τη νίκη με θύμα τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Κύριος υπαίτιος για το 86-78 ήταν ο Μάικ Τζέιμς, που σημείωσε 27 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Γιοχάνες Βόιτμαν με 13. Για τους φιλοξενούμενους εκπληκτικός, αλλά μόνος ήταν ο Όστον Χόλινς με 28 πόντους.

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο, ανάμεσα στους δύο ρωσικούς συλλόγους. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το ματς με τον Όστιν Χόλινς να κάνει παπάδες στην επίθεση. Επίσης ο Πασκουάλ είδε τον Αγιόν να τα πηγαίνει μια χαρά ενάντια στον Χάινς, όμως όταν κουράστηκε τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την ομάδα του. Το 17-20, δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι Μάικ Τζέιμς και Γιοχάνες Βόιτμαν βρήκαν ρυθμό, ζεστάθηκαν και το 35-32, ήταν δικό τους έργο. Ο Γουίλ Τόμας έδωσε κάποιες λύσεις στην ομάδα του και το 46-43 του πρώτυ ημιχρόνου ήταν δίκαιο σκορ, με βάση τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Η ΤΣΣΚΑ στο δεύτερο ημίχρονο φανέρωσε τη διαφορά ποιότητας και ποσότητας. Δεν έπαιξε ελκυστικό μπάσκετ, όμως με την μεγάλη προσωπικότητα του Τζέιμς και τις άμυνες του Χάινς, πήρε μία ανάσα της τάξεως των οχτώ πόντων. Η Ζενίτ πότε με τον Χόλινς, πότε με τον Αμπρόμάιτις έμενε κοντά στο σκορ, όμως η αλήθεια είναι πως η αρκούδα, δύσκολα θα κινδύνευε για να πάρει το ροζ φύλο αγώνα. Υπήρχε διαφορά στο ροτέισον κι αυτό ήταν που έκανε την ειδοποιό διαφορά στο τέλος. Το 86-78 ήταν δίκαιο και σχετικά άνετο για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που παρέμεινε σε τροχιά οχτάδας.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 46-43, 66-58, 86-78