Την αναστολή των προπονήσεων των ακαδημιών στο προπονητικό του κέντρο του Προμηθέα ανακοίνωσε η πατρινή ΚΑΕ. Εντός του επόμενου 48ώρου θα κριθεί η διεξαγωγή της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο.

Τα έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού έβαλαν σε… καραντίνα για προληπτικούς λόγους και το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα Πάτρας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της πατρινής ΚΑΕ, αναστέλλονται οι προπονήσεις των ακαδημιών που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και αύριο.

Στον αέρα βρίσκεται και το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Ρέθυμνο, για το οποίο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση εντός των επόμενων 48 ωρών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Κατόπιν της λήψης εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας ανακοινώνει την ακύρωση όλων των προπονήσεων στο Promitheas Park, το προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τις προπονήσεις της Ακαδημίας το Σαββατοκύριακο και το παιχνίδι της Ανδρικής ομάδας απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings (3/3, 15:30) εντός του επόμενου 48ώρου».