Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά τη νίκη της Αναντολού Εφές επί του Ολυμπιακού και εκθείασε τους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίσιτς.

Ο τεχνικός της Εφές αποθέωσε το σούπερ δίδυμο της ομάδας του, που είχε συνολικά 52 πόντους (40 ο Λάρκιν, 12 ο Μίσιτς) και 14 ασίστ (9 ο Μίσιτς, 5 ο Λάρκιν), λίγο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 91-79.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν:

«Επιστρέψαμε στο γήπεδό μας μετά από έναν μήνα. Ακόμα ένα sold out ματς, ακόμα ένα φανταστικό ματς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Φυσικά, ο Σέιν Λάρκιν είχε ένα απίστευτο ματς, είναι ένας απίστευτος παίκτης. Επέστρεψε από το Τελ Αβίβ με τραυματισμό, ήταν αμφίβολος, αλλά είναι αδύνατο για έναν παίκτη σαν τον Λάρκιν να έχει δύο σερί άσχημα ματς. Επέστρεψε σήμερα με ένα καταπληκτικό ματς. Ο Μίσιτς έπαιξε επίσης εξαιρετικά, ειδικά στην αρχή του αγώνα με τα pick and roll στην επίθεση. Ο Ντάνστον έπαιξε για πρώτη φορά στο 100% μετά από πέντε μήνες, μας βοήθησε πολύ. Δέιξαμε για ακόμα μία φορά την δύναμή μας. Έχουμε ακόμα δύο ματς στην έδρα μας, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Μίσιτς είναι ένας παίκτης – κλειδί για εμάς, είχαμε 9 ασίστ στο Τελ Αβίβ ενώ ο μέσος όρος είναι στις 20. Έπαιξε καταπληκτικά, σκόραρε και τους βρήκε όλους στη κατάλληλη θέση».