Για την πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και για τη «μάχη» του πρωταθλήματος μίλησε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, σημειώνοντας πως στον Δικέφαλο παραμένουν ήρεμοι, έχοντας αυτοπεποίθηση να «παλέψουν» μέχρι τέλους.

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ, εστιάζοντας στην επιστροφή της ομάδας του από το 0-2 του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο της Τούμπας καθώς και στην αντίδραση των συμπαικτών του.

«Μέσα σε οχτώ λεπτά, ο αντίπαλος πέτυχε δύο γκολ αλλά στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε φέρει ήδη το ματς στα ίσα. Είχαμε άμεση αντίδραση σε ένα άκρως κομβικό σημείο και μπορέσαμε στο β΄ημίχρονο να πετύχουμε την ολική ανατροπή. Θέλαμε να πάρουμε πλεονέκτημα και αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος».

Παράλληλα, μιλώντας για τη «μάχη» του πρωταθλήματος και για το μείον εφτά από την κορυφή (σ.σ. η τοποθέτηση έγινε πριν τη γνωστοποίηση της απόφασης του Πειθαρχικού οργάνου), ο Μαουρίσιο εμφανίστηκε πεπεισμένος πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη:

«Υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός, θα δοθούν μεγάλες… μάχες. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο την περασμένη σεζόν και θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Έχουμε αυτοπεποίθηση και παραμένουμε ήρεμοι»