Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εύκολα εντός έδρας 3-0 του Απόλλων Λάρισας ενώ, με γκολ στο 89′ η Δόξα Δράμας πήρε βαθμό στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη (2-2).

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι και στο 7′ άνοιξε το σκορ με τον Μαρκόφσκι, με τον Φατιόν στο 34ο λεπτό να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους που είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 74ο λεπτό με σκόρερ των Πατράλη, ωστόσο τελείωσαν με δέκα παίκτες την αναμέτρηση για αποβολή του Φατιόν που είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αντίθετα στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τον Απόλλωνα Λάρισας που γνώρισε την ήττα στη Ριζούπολη, καθώς η Δόξα Δράμας έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο φορές στην αναμέτρηση με τα τέρματα των Μπουρσελή και Μπούση (22′ και 83′), ωστόσο ο Ρόβας με ένα τρομερό τέρμα στο 29ο λεπτό και με προβολή στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε την ισοπαλία στην ομάδα του.