Ευκαιρία να γράψει ιστορία έχει η Αταλάντα, που με «προίκα» το 4-1 του πρώτου αγώνα αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο άδειο λόγω… κορωνοϊού «Μεστάγια» στη ρεβάνς των «16» του Champions League (22:00, COSMOTE Sport 2).

Οι «νυχτερίδες» δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι μετρώντας μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους και έχουν υποχωρήσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Ο Άλμπερτ Θελάδες πέρα από την απουσία του κόσμου έχει να αντιμετωπίσει και αυτές των τραυματιών Γκαράι, Μάξι Γκόμες, Πιτσίνι, Βαγέχο, Μανγκαλά και Κόστα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γκαμπριέλ.

Η Αταλάντα, απεναντίας, είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις σερί νίκες και είναι τέταρτη στη Serie A. Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Αλίν Χατεγκάν. Στο όριο καρτών για τους γηπεδούχους είναι ο Βας και για τους φιλοξενούμενους οι Ντε Ρόον, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ και Ίλιτσιτς.

Βαλένθια (Θελάδες): Σίλεσεν, Γκαζιά, Ντιακαμπί, Κοκλέν, Βας, Γκουέδες, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Φεράν, Ροδρίγο, Γκαμέιρο.

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Γκολίνι, Παλομίνο, Καλντάρα, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς, Γκόμεζ, Ίλιτσιτς, Σαπάτα.