Εδώ και δύο χρόνια ο Πολ Πογκμπά, μέσω του Μίνο Ραϊόλα, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο προκειμένου να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο τα βρετανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι οι σκέψεις του Γάλλου έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail» ο εκκεντρικός μέσος των «κόκκινων διαβόλων» βλέποντας την ανοδική πορεία της ομάδας του τους τελευταίους μήνες και ότι το καλοκαίρι αναμένονται περαιτέρω μεταγραφικές ενισχύσεις, δείχνει να αρχίζει να εμπιστεύεται το πλάνο που υπάρχει υπό την καθοδήγηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πιθανότητες παραμονής του θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο αν τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταφέρει να εξασφαλίσει την είσοδό της στο Champions League της ερχόμενης σεζόν και σημειώνεται ότι καταλυτικό ρόλο για την αλλαγή της διάθεσής του έχει παίξει η παρουσία του Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Γάλλος παρουσιάζεται εντυπωσιασμένος από την παρουσία και την ποιότητα του Πορτογάλου και στο ρεπορτάζ χαρακτηρίζει ως «ενθουσιασμένος» με την προοπτική να παίξει στο πλευρό του στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή ο 26χρονος μπαίνει στα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, προοπτική στην οποία ο παίκτης δεν είναι πλέον αρνητικός.