Πρώην τεχνικός του NCAA, που πλέον υπηρετεί το μπάσκετ από διαφορετικό πόστο, κάνει λόγο για φημολογία, που θέλει τον Ρικ Πιτίνο να «κλείνει» στο κολέγιο του Iona.

«Φουντώνουν» τα αμερικανικά δημοσιεύματα, που αφορόυν το μέλλον του Ρικ Πιτίνο, παρά το γεγονός πως ο 68χρονος Hall of Famer δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Την Παρασκευή (13/3) στις ΗΠΑ αποκάλυψαν πως το κολέγιο του Iona ψάχνει προπονητή και έχει ψηλά στην λίστα του τον έμπειρο κόουτς του «τριφυλλιού». Ωστόσο, το Σάββατο ήρθε ένα νέο… τιτίβισμα που έβαλε «φωτιά».

Ο Ματ Ντόχερτι, που από το 1989 έως το 2012 καθόταν στους πάγκους ομάδων του NCAA και πλέον ασχολείται με τα αμερικανικά media έγραψε με νόημα στο Twitter: «Η φήμη που ακούγεται: ο Ρικ Πιτίνο θα πάει στο Iona!».

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ή κάποιο άλλο δημοσίευμα από τις ΗΠΑ, που να αφορά το μέλλον του Αμερικανού τεχνικού, ο οποίος έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, λόγω του κορωνοϊού και βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του αυτή την περίοδο στο Μαϊάμι.