Να κατακτήσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, προκειμένου να αποστομώσει τους αντίπαλους οπαδούς για τα όσα αυτοί λένε θέλει ο παίκτης των «κόκκινων» Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Έτοιμη να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα, έπειτα από 30 χρόνια είναι πλέον η Λίβερπουλ.

Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού, η οποία απειλεί όλο τον πλανήτη έχει σαν συνέπεια να μπει λουκέτο, στην αγωνιστική δραστηριότητα στην Αγγλία και όχι μόνο.

Η εξέλιξη αυτή έχει σαν συνέπεια να έχουν φουντώσει για τα καλά τα σενάρια, που έχουν να κάνουν με την συνέχιση του πρωταθλήματος.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων» Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έσπευσε από την πλευρά του, να δώσει την δική του απάντηση στα όσα λέγονται αλλά και στην καζούρα που δέχεται η Λίβερπουλ από τους οπαδούς των άλλων ομάδων.

«Έχω ακούσει όσα λέγονται και οι αντίπαλοι οπαδοί ασχολούνται μαζί μας γιατί έχει περάσει καιρός από την προηγούμενη φορά που η Λίβερπουλ πήρε το πρωτάθλημα. Όλοι έχουν την άποψή τους αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί και δεν με επηρεάζει η κουβέντα που γίνεται για το πρωτάθλημα με αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Δεν με ενοχλούν όσα λένε οι αντίπαλοι οπαδοί αλλά θα ήταν πολύ καλό να τους κλείσουμε το στόμα…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός στόπερ της πρωτοπόρου ομάδας του αγγλικού πρωταθλήματος.