Προς παραμονή στο συνδρομητικό κανάλι οδεύει ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Μαρινάκη από τη διεκδίκησή του. Μέχρι το Μάιο οι επαφές ανάλογα με τις οριστικές εξελίξεις, ανοιχτό για παράταση.

Προς παραμονή στο συνδρομητικό κανάλι οδεύει ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Μαρινάκη από τη διεκδίκησή του. Μέχρι το Μάιο οι επαφές ανάλογα με τις οριστικές εξελίξεις, ανοιχτό για παράταση.

Οι εξελίξεις στο τοπίο εξαγοράς του συνδρομητικού καναλιού της Nova και η αποχώρηση της εταιρίας συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη από τη διεκδίκησή της, διαμορφώνουν νέο τοπίο όσον αφορά τις πιθανότητες συνέχισης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με το κανάλι της Κάντζας.

Με τα νέα δεδομένα για την ακρίβεια, η Nova έχει ξανά τον πρώτο λόγο για την τηλεοπτική στέγη του Παναθηναϊκού την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενόσω το συμβόλαιο των πράσινων μαζί της εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχωρούσε στην απόκτηση μέρους των μετοχών του συνδρομητικού καναλιού, ο Παναθηναϊκός -για ευνόητους λόγους- δεν θα αποδεχόταν τους όρους συνεργασίας που θα του προτείνονταν και για αυτό το λόγο άλλωστε υπήρξαν επαφές σύμπραξης με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ προκειμένου να συνυπάρξουν κάτω από μια πλατφόρμα που θα έβαζε και τέλος στην μονοκρατορία της Nova στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το αντίστοιχο κόστος που θα είχε αυτό για την εταιρία.

Πλέον όμως, ο δρόμος είναι ανοιχτός από τις εξελίξεις.

Αυτό που προβλέπεται να συμβεί είναι να ξεκινήσουν νέες επαφές μέχρι το Μάιο (εκτός αν οι εξελίξεις με την πανδημία του Κορονοϊού επιφέρουν παράταση) του Παναθηναϊκού με το συνδρομητικό κανάλι για τη σύναψη νέας σύμβασης.

Είτε υλοποιηθεί η εξαγορά της από το νέο «fund» που έχει δείξει ενδιαφέρον, είτε όχι.

Ουδείς μπορεί να προκαταβάλει την πρόταση που θα κατατεθεί και τις διαπραγματεύσεις που θα πραγματοποιηθούν, πλην όμως οι περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι σαφώς υπέρ της παραμονής του τριφυλλιού στη Nova για την επόμενη διετία.