Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για την εμπειρία που έζησε στην Ελλάδα και στον Ατρόμητο, ωστόσο τόνισε ότι ακόμα δεν σκέφτεται κάτι αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Αυστριακός τεχνικός που είναι άνεργος μετά το διαζύγιό του με την Νυρεμβέργη, μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα για την Ελλάδα και τον Ατρόμητο.

«Ήθελα να βιώσω κάτι νέο και η Ελλάδα και ο Ατρόμητος φαινόταν και ήταν τελικά μια ιδανική ευκαιρία για μένα. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα μέσα σε δύο χρόνια.

Παίξαμε στα προκριματικά στην Ευρώπη και όλα πήγαν καλά. Οι Έλληνες είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα τρελοί για το ποδόσφαιρο. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για μένα η η παρουσία μου στον Ατρόμητο, από την οποία έμαθα πολλά».

Όσο για τον αν σκέφτεται να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό κάποιας κροατικής ομάδας, πρόσθεσε: «Για την ώρα απολαμβάνω τις στιγμές με την οικογένειά μου. Δεν είχα αυτή την ευκαιρία τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Ο Κάναντι πάντως, «έπαιξε» σοβαρά για τον Ατρόμητο την περίοδο που απομακρύνθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, αλλά τελικά για διάφορους λόγους δεν ήρθε στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, ο Αυστριακός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους Περιστεριώτες και είναι πολύ πιθανό, οι δύο πλευρές να τα ξαναπούν για το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.