Δυνατά στο «παιχνίδι» απόκτησης του Κώστα Τσιμίκα φαίνεται πως μπήκε και η Λέστερ, μετά από τις Νάπολι και Ίντερ, με τους Άγγλους να εκφράζουν μάλιστα επίσημα το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», ομάδα από την Αγγλία ρώτησε για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, με τον Φρανσουά Μοντεστό να δίνει ξεκάθαρη απάντηση, δείχνοντας τις διαθέσεις του συλλόγου: «Κύριοι, η ομάδα συζητάει με βάση τα 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλιώς πάμε παρακάτω…».

Η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Τσιμίκα φέρεται να είναι η Λέστερ, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για αριστερό μπακ, σε περίπτωση (πολύ πιθανής) πώλησης του Μπεν Τσίλγουελ με 50-60 εκατ. ευρώ.

Η Λέστερ εκτός από τον Τσιμίκα έχει στη μεταγραφική λίστα της, εφόσον πάντα πουληθεί ο Τσίλγουελ και τον Τσάρλι Τέιλορ της Μπέρνλι που δείχνει να είναι και ο μεγάλος αντίζηλος του Έλληνα μπακ σε αυτή την ιστορία.

Την ίδια ώρα πάντως, τα ιταλικά ΜΜΕ φέρνουν κοντά σε συμφωνία Νάπολι και Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Τσιμίκα με ένα ποσό που θα φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ