Την άποψή του ότι η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος στην Serie A πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί εξέφρασε σε δηλώσεις του ο άσος της Ρόμα Χαβιέρ Παστόρε.

Η κατάσταση στην Ιταλία λόγω του κορωνοϊού, ολοένα και γίνεται πιο δύσκολη με την πανδημία να έχει θερίσει για τα καλά την γειτονική χώρα.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Radio Impacto ο Χαβιέρ Παστόρε εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Serie A.

«Θα δούμε αν παίξουμε φέτος ή από τη νέα σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι είναι αδύνατο να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά, αφού χρειαζόμαστε 20-30 μέρες προπονήσεων για να επανέλθουμε. Όλες οι ομάδες θα χάσουν λεφτά, αλλά θεωρώ πρακτικά αδύνατο να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμασταν»ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο άσος της Ρόμα ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορούμε να προπονηθούμε όλοι μαζί, αλλά το κλαμπ έχει δώσει στον καθένα τον κατάλληλο εξοπλισμό για να γυμναστεί στο σπίτι. Ξυπνάμε το πρωί, ζυγιζόμαστε και στένουμε στο προσωπικό όλες τις λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα πόση ώρα προπονηθήκαμε και τι ασκήσεις κάναμε».