Ο κορωνοϊός χτύπησε και τις τράπεζες τροφίμων της Γλασκώβης, οι οποίες βρέθηκαν ένα βήμα πριν το «λουκέτο». Ωστόσο, χάρη στη δωρεά του Άντι Ρόμπερτσον οι συγκεκριμένοι οργανισμοί κατάφεραν να διατηρηθούν και να παραμείνουν ανοιχτοί.

Η έξαρση του κορωνοϊού πλήττει σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη. Χώρες θρηνούν θύματα καθημερινά, με το ποσοστό να ανεβαίνει διαρκώς.

Στη Σκωτία και συγκεκριμένα στην Γλασκώβη έξι τράπεζες τροφίμων βρέθηκαν στα πρόθυρα πτώχευσης μετά την κρίση της πανδημίας του covid-19.

Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να σωθούν χάρη στη δωρεά του αμυντικού της Λίβερπουλ, Αντι Ρόμπερτσον, Βέβαια, η κατάθεση αυτό του τεράστιου ποσού από τον νεαρό οπισθοφύλακα των «Reds» ήταν αρχικά ανώνυμη μιας και ο ίδιος δεν ήθελε να δημοσιευτεί το όνομα του και ύστερα έγινε γνωστό.

«Είναι ένα απίστευτο δώρο και είμαστε ευγνώμονες όλοι μας. Χάρις στον ποδοσφαιριστή και την προσφορά του μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν υπάρχουν λόγια για να μπορέσουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το πρόσωπο του. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, αλλά πάντα φροντίζει να μη δημοσιοποιεί τις φιλανθρωπίες του».