Αρνητικοί είναι οι σύλλογοι στο ενδεχόμενο να γίνουν μονά παιχνίδια από ΄δω και πέρα σε Champions League και Europa League ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή των τελικών των δύο διασυλλογικών διοργανώσεων της για τις ημερομηνίες που είχαν οριστεί.

Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία δεν έκανε γνωστές νέες ημερομηνίες, με δεδομένη την αβεβαιότητα που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Ουδείς μπορεί να απαντήσει στο αν τελικά οι διοργανώσεις θα ολοκληρωθούν ως τις 30 Ιουνίου, όπως είχε αποφασίσει η UEFA, ενώ εξετάζονται διάφορα πλάνα για να γίνουν ίσως λιγότεροι αγώνες.

Ωστόσο, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως προέκυψε από τηλεδιάσκεψη, εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν το Champions League και το Europa League με μονά παιχνίδια, ώστε να χρειαστεί λιγότερος χρόνος, και επιμένουν στα διπλά παιχνίδια.

Θυμίζεται ότι εκκρεμούν τέσσερις ρεβάνς στους «16» του Champions League και όλες οι ρεβάνς της ίδιας φάσης του Europa League και κατόπιν θα πρέπει να βρεθούν δύο ημερομηνίες για τα προημιτελικά και άλλες δύο για τα ημιτελικά.