Την παραμονή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν ζήτησε ο Μάσιμο Καρέρα από τον Ίλια Ίβιτς.

Ο Ιταλός προπονητής έχει βρει κώδικες επικοινωνίας με τον Κροάτη στόπερ και ποντάρει πολλά πάνω του. Όχι μόνο για τη φετινή σεζόν.

Ο Καρέρα θέλει και την επόμενη σεζόν να έχει τον Βράνιες και όπως γράφει η «Live Sport» άναψε στον Ίβιτς το «πράσινο φως», προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την παραμονή του 30χρονου στόπερ στην ομάδα.

Στο πρόσωπο του Βράνιες, ο Καρέρα βλέπει έναν στόπερ που έχει όλο το πακέτο για την συγκεκριμένη θέση, κάτι που σπανίζει στην αγορά. Για τον λόγο αυτό θέλει να τον έχει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ, το οποίο θα δομηθεί από τον Ιταλό τεχνικό.

Από την άλλη και ο ίδιος ο Βράνιες φαίνεται να έχει μόνο την ΑΕΚ στο μυαλό του, αφού αναγνωρίζει ότι είναι η ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη, τον στήριξε σε δύσκολες στιγμές και του έδειξε την ευκαιρία να δείξει τα αγωνιστικά του προσόντα.

Μάλιστα, ο ίδιος ήταν αυτός που πίεσε για να επιστρέψει στην Ένωση το περασμένο καλοκαίρι και είχε επικοινωνήσει προσωπικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να τον πείσει να συνεργαστούν εκ νέου. Αλλά και ο ηγέτης της ΑΕΚ έχει πολύ καλή γνώμη για τον Βράνιες και έχει εκτιμήσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.