Ο general manager της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας, αναφέρθηκε στην απόφαση που ελήφθη στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague για συνέχιση της σεζόν, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Μιλώντας στο «24sek», ο Μοτιεγιούνας είπε: «Αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν, φάνηκε πια ότι υπάρχει χρόνος, οπότε δεν υπάρχει λόγος για βιασύνης. Επιθυμία όλων των ομάδων είναι να τελειώσει η διοργάνωση, να προκύψει πρωταθλητής. Είναι λογικό. Η απόφαση ελήφθη με βάση την πλειοψηφία, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Δεν συζητήσαμε για κάποιο εναλλακτικό format. Είναι πολύ νωρίς, πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν μιλήσαμε για παράταση μέχρι τον Αύγουστο, είναι σημαντικό για εμάς να μην επηρεάσουμε την επόμενη σεζόν».

Σχετικά με το πώς θα επηρεαστούν τα συμβόλαια αυτής, αλλά της επόμενης σεζόν, είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό, υπάρχει ακόμη δρόμος. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για νέα συμβόλαια, γιατί κανείς δεν ξέρει πώς θα επιδράσει στον καθένα αυτή η κατάσταση, πόσο βαθιά θα είναι αυτή η κρίση».