Ο πιλότος της McLaren, Κάρλος Σάινθ, μίλησε για το ντοκιμαντέρ του Νέτφλιξ και την κόντρα του με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο της Renault.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ισπανός πιλότος:

«Ήταν πάρα πολύ καλό, το διασκέδασα. Η αντιπαλότητά μου με τον Ντάνιελ προφανώς ξεχειλώθηκε αρκετά, όμως πάρα πολλοί μου είπαν ότι ενθουσιάστηκαν με τη δεύτερη σεζόν και νομίζω ότι κάνει πάρα πολύ μεγάλο καλό στη Formula 1, ειδικά για τους οπαδούς μας στις ΗΠΑ. Μερικές φορές όντως, ξεχείλωσαν τη σχέση μου με τον Ντάνιελ αλλά ακόμη πιστεύω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Γιατί να μην τα κάνουν όλα λίγο πιο δραματικά από ότι είναι στην πραγματικότητα; Νομίζω θα είναι μια χαρά».

Ενώ ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ανέφερε πως η σειρά του Νέτφλιξ βοήθησε την αναγνωρισιμότητα των πιλότων: «Ξεκάθαρα θεωρώ ότι πλέον η Formula 1 είναι πολύ πιο της μόδας, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, χάρη στο Drive to Survive. Πέρασα αρκετό καιρό στις ΗΠΑ και μέχρι πριν από έναν χρόνο, ελάχιστοι με αναγνώριζαν στο δρόμο, δεν ήξεραν καν ότι είμαι ένας οδηγός της Formula 1. Τώρα, τα πράγματα είναιδ διαφορετικά. Έρχονται και μου λένε ότι με είδανε στο Netflix, στο Drive to Survive και ήταν εξαιρετικό. Παίζει ρόλο και ότι φοράμε τα κράνη, δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που βλέπουν τα πρόσωπά μας».