Εικονολήπτης που βρέθηκε στα αποδυτήρια των Γιούτα Τζαζ, μετά από ένα παιχνίδι της 7ης Μαρτίου στο Ντιτρόιτ, βρίσκεται διασωληνωμένος, νοσώντας από τον κορωνοϊό.

Το παιχνίδι διεξήχθη μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την αναστολή του πρωταθλήματος ΝΒΑ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο άνθρωπος, ηλικίας περίπου 50 ετών, εργάζεται επί σειρά ετών ως μέλος εκπομπών σε παιχνίδια ΝΒΑ στη «Little Caesars Arena». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ των Τζαζ και των Πίστονς, ο εικονολήπτης ήταν επιφορτισμένος με συνεντεύξεις στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα. Δεν είναι γνωστό πού, πότε ή πώς προσβλήθηκε με τον κορωνοϊό.

Αρχισε να αισθάνεται άρρωστος περίπου μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι. Η αντιβίωση δεν λειτούργησε και αποφάσισε να πάει σε νοσοκομείο στη περιοχή του Ντιτρόιτ, όπου κατοικεί. Αργότερα οι γιατροί τον διασωλήνωσαν, επειδή ήταν χαμηλά τα επίπεδα του οξυγόνου του.

Θυμίζουμε πως οι Ρούντι Γκομπέρ και Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζάζ, καθώς και ο Κρίστιαν Γουντ των Ντιτρόιτ Πίστονς προσβλήθηκαν από τον ιό και βρίσκονταν στο ίδιο γήπεδο εκείνη την ημέρα.